onsdag 8 april 2009

Glad

Ett stycke kök (eller nu ljuger jag, det var ganska många stycken, rättare sagt en ganska skrymmande KiitoLinja-last) anlände idag. Det är länge sen nånting varit så extremt efterlängtat. Allt står uppradat i matsalen. Imorgon börjar pusslandet, och då ser vi om allt passar in... Och om alla vinklar och hörn är räta... Hrrrm...



Här nedan syns lite hur speglarna i dörrarna ser ut, ja förutom tejpen då. Det blev alltså sk pyykkilauta, tvättbrädsmönster. Riktigt nöjd är jag också med det vita. Mer än nöjd faktiskt! Behöver jag säga att skåpet inte ännu befinner sig på sin rättmätiga plats, ser lite ut som det flutit iland med vårvattnet.
Skorstenen är förresten färdig, likaså alla taklister i köket. Dessutom var elkillen och kopplade och mixtrade lite så nu finns det både elektricitet i alla kontakter och ljus i lamporna. Trevligt!


Ikväll hade jag tänkt fara iväg på yoga. Det blev inte så. Jag tyckte att jag gör mer nytta här hemma, dessutom kom jag hem så sent. Dessvärre är det tredje onsdagen i rad jag missar yogan. De andra onsdagarna har jag inte hunnit hem från jobbet i tid. Och eleverna slutar klockan 13 på onsdagar. Hur lägger vi ihop den matematiken då?! Oj vad skönt det ska bli med påsklov! Tyvärr verkar man ju jobba åt fel arbetsgivare med tanke på det, vi jobbar ännu imorgon, om än dock en lite kortare dag än normalt.

1 kommentar:

Ida sa...

Saknade dig på yogan! Men vitsi va kuuul att ni har fått köksdelarna :) Vet exakt hur det känns när man äntteligen börjar se slutet på tunneln...