tisdag 5 april 2011

Massproduktion

Symaskinen har de senaste dagarna uppgraderats från fiende till en som man kan umgås med. Har serietillverkat dregellappar, eller snarare spylappar, eftersom Ebba har en tendens att spy upp minst 2/3 av det hon ätit...


För kommande, eller egentligen pågående projekt; att inreda en läshörna i Ebbas rum (Jodå, jag vet. En tremånaders baby läser inte så mycket, men pedagogen i mej säger att det redan börjar bli för sent med läshörna... :) Jag har klätt in en madrass i ett rött, glatt Ikea-tyg och ska klä in en till i flugsvampstyget. De andra tygerna blir dynor ocjh eventuellt nåt annat... Tygerna hänger för tillfället på tork - för som svärmor sömmerskan lärt mej "ska" man tvätta tygerna innan man syr. Det visste jag faktiskt inte. Sen som lite kuriosa så har jag sytt och ämnar sy dragkedjor i madrassöverdragen och kuddarna. För att senast ha utfört detta på 7:an så gick det relativt smärtfritt!

2 kommentarer:

Caro sa...

Vad duktig du e mor! Spylappar e nog "pojken" he. Så fin och småbarnsvänlig bloggen din ser ut nu, å hon e ju så supersöt Ebba!! Längtar efter att träffa henne.
Kramis.

Susann sa...

Å he ska ju va så kul att få råk er å!! Ebba talar int om nating annat jer på dagan - mellan spyona, that is :)
Ha det finemang! KRAAAM!